Smart Retur Plastpaller reducerer transportomkostningerne

Low cost

Den lave totalvægt (14,9 kg) af vores plastpaller er en væsentlig faktor, når det kommer til transportomkostninger. Betydeligt mindre vægt betyder mindre samlede forsendelsesomkostninger.

Reducer produktskader og øget renlighed

Damage

Ingen søm til at beskadige produkter. Ingen fugt og svamp til at påvirke varer. En friktion endnu bedre end træpaller. Reducer rengøringsomkostninger og øget renlighed på dit lager/butikker.

På grund af en plastikpalle konsekvente dimensioner, topdækning og fraværet af søm og splintret træ, vil der være langt mindre chance for skade. Vores genanvendelige plastpaller er meget brugervenlig op imod træpaller som vi kender i dag. Mindre skader på varer og paller betyder også mindre chance for at blive afvist af dine modtagende kunder.

Smart Retur Plastpaller er mere hygiejniske

Pollution

Fordi træpaller kan optage alle mulige væsker og andre stoffer, kan den være ret uhygiejnisk. Mens træpaller er næsten umulige at vaske eller desinficere, kan plastpaller nemt rengøres til meget højere standarder.

Den organiske natur af træ betyder at traditionelle paller lettere bliver beskadiget. Faktisk beskadiges de let og efterlader træstykker. Plastpaller skærer markant ned på træ og snavs på dit lagergulv, da plastikken ikke går i stykker, splinter eller falder fra hinanden, som traditionelle træpaller gør.

Smart Retur Plastpaller giver større brugervenlighed

Barekraft BG100

Fordi træpaller kan optage alle mulige væsker og andre stoffer, kan den være ret uhygiejnisk. Mens træpaller er næsten umulige at vaske eller desinficere, kan plastpaller nemt rengøres til meget højere standarder.

Den organiske natur af træ betyder at traditionelle paller lettere bliver beskadiget. Faktisk beskadiges de let og efterlader træstykker. Plastpaller skærer markant ned på træ og snavs på dit lagergulv, da plastikken ikke går i stykker, splinter eller falder fra hinanden, som traditionelle træpaller gør.

Forbedre automatisering

Automation

Med sin unikke dobbeltpladekonstruktion og ensartede dimensioner hjælper vores paller dit udstyr med at køre bedre.

Denne palle er gennemprøvet over 13 år hos detailhandleres automatiserede lagre i hele Norge og Sverige, og denne palle er blevet den nye standard for automatisering i høj skala.

Track aktiverede paller

Trace

Med 4 RFID-tags giver pallen kunderne mulighed for at spore deres bevægelser, hvis deres lagre og systemer er forberedt til det. I en track&trace-løsning skal træpaller mærkes med eksterne RFID-etiketter (ofte engangsbrug), og dermed en højere driftsomkostning

Svart plastpall

Hvorfor vælge plastpallepooling hos Smart Retur?

Som den førende udbyder af returlogistik i Norge, Sverige og Danmark, leverer vi tjenester til din pallelogistik på dine træpaller/emballage produkter svarende til en "bankløsning".

Derudover kører vi nu plastpallepooling på tværs af forskellige markeder. Vi sørger for indkøb af plastpaller, administration, reparationer og generel vedligeholdelse for at sikre lavere driftsomkostninger og optimal effektivitet for vores kunder. Og vigtigst af alt vil vi altid garantere leveringer af plastpaller hele året grundet vores størrelse i det nordiske marked.

Kombinationen af pooling, træpallebanking og generelt køb/salg af træpaller, alt efter eget valg, gør Smart Retur til en ideel totalserviceudbyder for dig som kunde. Vores alsidige forretningsopsætning i tæt samspil med vores kunder giver os mærket "Mr Fix".

Smart Retur plastpallepooling er for kunder, der:

Ønsker lettere, stærke, sikre paller
Ønsker en komplet blandet service inklusive deres træpaller
Vil have dokumenteret miljørapportering af reduceret CO2-udledning
Ønsker en moderne Online Portal til styring af alle palletyper
Betale kun for det du bruger
Ønsker paller med RFID-sporing
Ønsker lokal og hurtig kundeservice
Vil være på forkant med de nyeste hygiejnestandarder

10x

længere levtid end traditionelle træpaller

35%

lavere CO2-udledning sammenlignet med konventionelle paller

Se ind i bedre bæredygtighed med Smart Retur plastpaller

Vi har erfaret i løbet af det sidste årti, at der ikke er nogen fordel ved at gøre tingene på den måde, de altid er blevet gjort. Virksomheder er nødt til konstant at ændre og innovere deres drift for at være på forkant med deres konkurrenter og fortsætte med at drive succesrige og profitable virksomheder med et stigende fokus på bæredygtighed.

Mens nogle måske vil hævde, at træpaller kan være mere genanvendelige og biologisk nedbrydelige, er den samlede mængde af produktion højere end med plastpaller. En væsentlig del af alt træet (ca. 20%) i Europa bliver brugt til at producere nye træpaller. Denne enorme mængde tømmer fører til at fælde store skovearealer hvert år, som er vores plantes største CO2-absorber.

I betragtning af det faktum, at flere lande kæmper for at opfylde de aftalte EU-mål for CO2-skovabsorption, er brugen af ​​Smart Retur plastpaller med lang levetid et massivt og reelt bidrag til at opnå et mindre samlet CO2-fodaftryk. Denne reelle reduktion af CO2-fodaftryk vil blive rapporteret til alle vores kunder baseret på deres egne data hos Smart Retur.

Fordelen ved Smart Retur plastpaller er, at de kan bruges igen og igen over flere årtier (Reuse & Recycling ). Og når du kobler plastpaller sammen med et plastpalle pooling setup ved Smart Retur, som også vil tage sig af dine træpaller, vil du virkelig maksimere genbruget.

Selvom paller er et produkt, som vi er meget afhængige af, er de ofte en kilde til frustration hos brugerne. Markedet har konstant udfordringer med sortering og organisering, flytning og stabling, at komme af med beskadigede eller ødelagte paller og bestride forskellige pallekvaliteter gennem hele forsyningskæden.

Det næste skridt er at finde en måde at få dem tilbage til starten af ​​forsyningskæden. Hvordan man opbevarer dem, hvordan man genbruger dem, eller hvordan man bortskaffer dem. Nogle virksomheder føler endda, at det er mindre besvær at bortskaffe disse paller efter hver enkelt brug. Dette er ikke en bæredygtig eller miljøvenlig tilgang, og det koster i det lange løb flere penge at fortsætte driften på en sådan måde, at du konstant skal udskifte paller og fælde træer.

Reducer kulstofemissioner

Smart Retur unikke letvægts- og 100 % genanvendelige paller, har over 30 % mindre indflydelse på den globale opvarmning på grund af en dokumenteret lang levetid (15-20 år).

En mulig og nem løsning? Plastpalle pooling gennem Smart Retur

Hvad er pallepooling?

På grund af de mange problemer med EUR-paller af træ og generel bæredygtighed inden for de fleste markeder, henvender et stigende antal virksomheder sig til palle pooling udbydere. De gør dette som et middel til at styre deres egen pallelogistik, blive mere bæredygtig og reducere omkostningerne med at administrere og håndtere deres paller.

Hvad er pallepooling?
En palle pooling virksomhed er en, der ejer, organiserer og transporterer paller, så individuelle virksomheder ikke behøver det. Hvis du arbejder med et palle pooling selskab, lejer du de produkter, du har brug for, til transport af varer.

Din virksomhed ville betale et gebyr, og palle pooling selskabet, vil være ansvarlig for alt andet. Det betyder at sikre, tilstrækkelig forsyning, alle paller er i god stand, og de er klar til brug, når der er behov for det.

Når disse paller er blevet brugt, tager palle pooling selskabet sig af returlogistikken. Pallerne flyttes gennem forsyningskæden for at genbruge og optimere pallelogistikken. En ekstra fordel er, at dette skærer ned på spild / administration, og over tid også på de samlede omkostninger for virksomheden.

At arbejde med en palle pooling selskab er absolut et skridt i den rigtige retning, når det kommer til bedre bæredygtighedspraksis. Men hvad nu hvis vi kunne tage dette skridt mod bedre bæredygtighed videre?

Fil-downloads

Product Specification: Smart Retur 1200x800 Plastic Pallet (Grey)
Smart Retur sorting guide Plastic Pallets
Fire Information: Smart Retur 1200x800 Plastic Pallet