Teamet

For at møde en verden i stærk vækst skal vi udvikle os og tage moderne teknologi i brug. Vi skal bygge infrastruktur der hvor folk bor. Yderligere skal vi have indsigt og erfaring hos vore medarbejdere således, at vi er en attraktiv samarbejdspartner for storindustrien i hele Skandinavien. Bedste produkt vinder –løsningerne finder du sammen med os- det er det som vi «brænder for»

Henrik Skøtt
Adm. Direktør
+45 40 22 97 88henrik@smartretur.dk
Allan Johansen
Warehouse Manager
+45 28 19 93 51allan@smartretur.dk
Josephine Faber
Ordrekontor
+45 26 49 23 08josephine@smartretur.dk
Malou Stendevad
Key Account Manager
+45 26 27 97 88malou@smartretur.dk
Mette Thulstrup Jessen
Administration
+45 26 49 85 74mtj@smartretur.dk
Nadia Talia
Økonomi- og IT-konsulent
+47 97 53 40 81nadia@smartretur.no
Normunds
Lager
Rihards
Lager
Rudolfs
Lager
Reparation til genbrug

Smart Retur A/S er licenseret af Det Norske Veritas på vegne af Green Cargo til reparation af europaller. Dette indebærer, at vi har en godkendt licens til sortering og reparation af paller. Yderligere er Smart Retur certificeret af E-PAL i Danmark med licensnummer DK-318.
Smart Retur er meget miljøbevidste under alle vores arbejdsprocesser. De defekte paller der kan repareres op med nye reservedele, bliver genanvendt, og kommer ud på markedet igen. De paller der er i en så dårlig stand, som ikke kan repareres, bliver efterfølgende lavet til træflis. Alt træ hos Smart Retur bliver genanvendt – dette så vi tager mest mulig hensyn til miljøet.

Styret


Søren Eriksen, konsernsjef //  Johannes Sundet, styreformann. /// Martin Andresen, eier/styremedlem // Thomas Berntsen, styremedlem

Varmebehandling

Smart Retur A/S er godkendt og certificeret efter den internationale standard ISPM 15 – og har licens fra fødevarestyrelsen til varmebehandling af træpaller samt anden træemballage. Denne proces gennemføres i vores hovedlager på Langhus i Norge. Træemballagen opvarmes til en kernetemperatur på 56 grader celcius i 30 minutter. Dette for at forhindre at eventuelle skadegørere angriber træet.

Smart Retur er licenseret af den danske Miljø- og Fødevareministeriet for at kunne mærke produkterne i overensstemmelse med ISPM 15.

Smart Retur´s licens nr. til denne proces er DK-8208.

Hvor langt er vi så kommet?

Waba Gruppen – “nu Smart Retur” blev etableret som et norsk palleselskab i år 2000. Som mange andre iværksættervirksomheder nåede vi til et punkt, hvor der var behov for industrialisering af selskabet. Siden år 2011 har fokuset været udvikling og modernisering. Vi begyndte internt og brugte 2-3 år på at ansætte de rette personer. Derefter videreudviklede vi markedets bedste digitale saldo / kontrolsystem for emballage, og startede samtidigt dialogen med storindustrien om, hvordan vi skaber det bedste produkt. Vi tror du vil blive overrasket over det økonomiske potentiale, som god logistik omkring returemballagen kan give.

Vi er klar, bolden er din !